❈ Εμείς ❈

Life Trail...

Χώρος αρμονίας και προσωπικής ανάπτυξης «Το μονοπάτι»

Το μονοπάτι είναι ένας χώρος που απευθύνεται σε όσους αναζητούν στη ζωή τους την κίνηση, την υποστήριξη, την ενδυνάμωση, την εξισορρόπηση, την αρμονία, την ηρεμία, την ανακούφιση, την επίγνωση, τη χαρά, την θετική στάση και την καλή ενέργεια. Απευθύνεται σε όλες τις ηλικίες καλύπτοντας όλο τον κύκλο της ζωής, καθώς τα σεμινάρια ξεκινούν από την περίοδο της εγκυμοσύνης και φτάνουν μέχρι και την τρίτη ηλικία.Όλα τα μαθήματα και τα σεμινάρια γίνονται διαζώσης και απομακρυσμένα, εκτός κάποιων περιπτώσεων. Η κάθε αίθουσα μπορεί να φιλοξενήσει έως 6 άτομα, βάσει των μέτρων covid-19. Τηρούνται όλα τα μέτρα covid-19 για την ασφάλεια όλων.Στο χώρο διεξάγονται σεμιναριακοί κύκλοι σε 2 αίθουσες με:

Στο χώρο διεξάγονται σεμιναριακοί κύκλοι με:

  • μαθήματα γιόγκα (εγκύων, βρεφική, νηπιακή, παιδική, εφηβική, ενηλίκων και τρίτης ηλικίας)
  • μαθήματα pilates (εγκύων, παιδική, εφηβική, ενηλίκων και τρίτης ηλικίας)
  • μαθήματα aerial (βρεφική, παιδική, εφηβική, ενηλίκων και τρίτης)
  • σεμινάρια προσωπικής ανάπτυξης
  • Reiki
  • Thai Massage

Ταυτόχρονα, μέσα στο Life Trail συστεγάζεται ο χώρος του eshop όπου ετοιμάζονται όλες οι αποστολές των προϊόντων μας, εξαιρετικής ποιότητας ρούχα και αξεσουάρ για την ευεξία και την άνεση σου, όπως, scrunches, μάσκες, T-shirt, μπουστάκια, κολάν, μαγιό και αξεσουάρ. Προσεχώς η οικογένεια προϊόντων Life Trail μεγαλώνει. Τα προϊόντα μας αποτελούνται από αξιόπιστα, ανθεκτικά υλικά με ενσυνειδητότητα και ευγνωμοσύνη προς την μητέρα γη που μας φιλοξενεί, όπως λύκρα (ελαστικό ύφασμα), και βαμβάκι, με την καλύτερη δυνατή σχέση τιμής-ποιότητας.

Τώρα περισσότερο από ποτέ καταλαβαίνουμε πιο συνειδητά ότι είναι απαραίτητα τα εφόδια στη ζωή μας όπως η υποστήριξη, η ενδυνάμωση, η εξισορρόπηση των συναισθημάτων, η ανακούφιση από το stress και η θετική στάση.

Κατά καιρούς βιώνουμε μεγάλες αλλαγές στον τρόπο που σκεπτόμαστε, στα συναισθήματά μας, στις συνήθειες μας, στην καθημερινότητά μας.

Μήπως, νοιώθουμε ευάλωτοι και ανασφαλείς;

Εδώ έρχονται τα εργαλεία της πρακτικής γιόγκα, και όχι μόνο, να προσφέρουν λύσεις στα καθημερινά προβλήματα όπως ανακούφιση, αυτοπεποίθησή, ευελιξία, διεξόδους, χαμόγελα, αγάπη, ασφάλεια, ικανοποίηση, αληθινή επικοινωνία και γαλήνη. Όλα τα παραπάνω σε άμεση ανταπόκριση στον σύγχρονο τρόπο ζωής μας, κάθε στιγμή, κάθε μέρα.


NAMASTE 


Η φιλοσοφία μας

Αυτό που είναι θεμελιώδες για μας στο Life Trail είναι η ευγένεια και η καλή πρόθεση. Eίναι απαραίτητοι λίθοι έτσι ώστε να έχουμε σαν βάση μια ασφαλή, έμπιστη και φιλική ατμόσφαιρα για όλους μας, εισηγητές και μέλη.

Τα σεμινάρια και οι πρακτικές που γίνονται στο χώρο μας είναι ένα δώρο φροντίδας προς όλα τα μέλη μας που εμπεριέχουν εφόδια για την ζωή μέσα και έξω από το Life Trail. Εφόδια όπως η υποστήριξη, η ενδυνάμωση, η εξισορρόπηση των συναισθημάτων, η ανακούφιση από το stress, η θετική στάση, η αυτοπεποίθησή, η ευελιξία, οι διέξοδοι, η χαρά, η αγάπη, η ασφάλεια, η ικανοποίηση, η αληθινή επικοινωνία και η γαλήνη.

Συμπεριφερόμαστε με σεβασμό προς τον εαυτό μας. Σεβόμαστε τα όρια του σώματός μας συνειδητά καλλιεργώντας το «κάνω ότι καλύτερο μπορώ από την καρδιά μου», την παρατήρηση και την μη προσκόλληση στο αποτέλεσμα.

Συμπεριφερόμαστε με σεβασμό προς τον εαυτό μας και τους άλλους μια και όλοι είμαστε ισότιμοι.Προσέχουμε την υγιεινή μας καθότι είναι πολύ σημαντικό για την ασφάλειά μας και την προσοχή του εαυτό μας μέσα μας και έξω μας.Δίνουμε τον καλύτερό μας εαυτό και δεν σταματάμε να μαθαίνουμε και να εξελισσόμαστε.

<<Να είσαι ο αυθεντικός αληθινός εαυτός σου>> όπως και εμείς στο Life Trail. Είμαστε όλοι διαφορετικοί και αποδεκτοί με το χέρι στην καρδιά όχι στα λόγια, στην πράξη.


Η Στέλλα...

(Ιδρύτρια του LIfe Trail)

Από την παιδική μου ηλικία ασχολούμαι ενεργά με τον αθλητισμό όπως ενόργανη, μπαλέτο και χορό. Έχω πραγματοποιήσει τις σπουδές μου στην Αγγλία όπου απέκτησα τα πτυχία: BA (Hons) Διοίκησης επιχειρήσεων και MBA. Παράλληλα, όμως, αναζητώντας το νόημα της ζωής μου ξεκίνησα να συνεργάζομαι με ΜΚΟ που προσφέρουν ανθρωπιστικό έργο, έμαθα να ασκούμαι στη γιόγκα και να συμμετέχω σε ομάδα προσωπικής ανάπτυξης. Η αγάπη μου για τον άνθρωπο και όχι μόνο, με έβαλε στο δρόμο της γιόγκα όπου ολοκλήρωσα με επιτυχία την εκπαίδευση μου στην Νηπιακή/Παιδική Γιόγκα και Γιόγκα ενηλίκων πριν λίγα χρόνια και συνεχίζω ακόμη την εκπαίδευση για να την πιστοποίηση στην ανώτερη εκπαίδευση. Το να είμαι δασκάλα γιόγκα εδώ και λίγα χρόνια έχει αλλάξει την ζωή μου ριζικά όπως και το να είμαι μαθήτρια ακόμα με εξελίσσει αέναα.

Η Μαρία...

Γεννήθηκα και μεγάλωσα στην Κύπρο από όπου και κατάγομαι. Από μικρή η ενασχόλησή μου με τον αθλητισμό ήταν άρρηκτη. Μπαλέτο, στίβο, Παγκύπρια πρωταθλήτρια κανόε - καγιάκ.Ολοκληρώνοντας τις σπουδές μου στα Οικονομικά στην Ελλάδα, αρχίζω να εργάζομαι. Παράλληλα, με τους συγχρόνους ρυθμούς που ζούμε όλοι, χρειαζόμουν τη γυμναστική και πάλι στη ζωή μου.. έτσι ξεκίνησε το όμορφο ταξίδι στη γιόγκα! Παρακολουθούσα ανελλιπώς τα μαθήματα γιόγκα για 3 χρόνια και έπειτα αποφασίζω πως αυτό είναι που με γεμίζει περισσότερο.. έτσι, ακολούθησα, όπου και ολοκλήρωσα την εκπαίδευση μου στην γιόγκα δίπλα από καταξιωμένους στο χώρο δασκάλους όπως την Ιωάννα Κολιακουδάκη και τον Πάνο Κοντογιώργο.

Η αγάπη μου για αυτό με έκανε να εμβαθύνω τις γνώσεις μου παρακολουθώντας αρκετά σεμινάρια συμπεριλαβανομένης και της Yoga Nidra και άλλα διάφορα workshops. 

Έπειτα, παρακολούθησα και εκπαιδεύτηκα στην aerial yoga με την αγαπημένη μου δασκάλα Φένια Βράχα. Έκτοτε ασχολούμαι με αυτό και η ζωή μου, ο τρόπος που αντιμετωπίζω τις δυσκολίες, έχει αλλάξει ριζικά.. «το να αγαπήσεις τον εαυτό σου, είναι η αρχή ενός έρωτα που θα κρατήσει μια ολόκληρη ζωή»


H Aμαλία...

Γεννήθηκα και μεγάλωσα στην Αθήνα.

Από μικρή αγαπούσα την κίνηση και τις τέχνες, μεγαλώνοντας σπούδασα χορό και στη συνέχεια ψάχνοντας περισσότερα για το σώμα, τη λειτουργικότητα του και την ευζωϊα, γνώρισα το Pilates όπου και έκανα την εκπαίδευση μου.

Με κέρδισε από τη πρώτη στιγμή, από τις αλλαγές που ένιωσα στο σώμα μου, απέκτησα περισσότερο έλεγχο και συνείδηση του σώματος μου αλλά και με τη φιλοσοφία του γύρω από τον τρόπο ζωής και πώς αυτός επιδρά στο σώμα την υγεία και την ευτυχία μας.

Μέσα από τα μαθήματα, θέλω να σε βοηθήσω να αυξήσεις τη σωματική σου επίγνωση, να βελτιώσεις τη φυσική σου κατάσταση, την εικόνα σου, τον συντονισμό, την ευλυγισία και την ισορροπία σου.

Να κατανοήσεις τα οφέλη που η ουσιαστική συστηματική άσκηση έχει, όχι μόνο για την εικόνα μας αλλά και για την υγεία και την ποιότητα της ζωής μας.


NAMASTE