Life Trail...

Χώρος αρμονίας και προσωπικής ανάπτυξης «Το μονοπάτι»

Το μονοπάτι είναι ένας χώρος που απευθύνεται σε όσους αναζητούν στη ζωή τους την κίνηση, την υποστήριξη, την ενδυνάμωση, την εξισορρόπηση, την αρμονία, την ηρεμία, την ανακούφιση, την επίγνωση, τη χαρά, την θετική στάση και την καλή ενέργεια. Απευθύνεται σε όλες τις ηλικίες καλύπτοντας όλο τον κύκλο της ζωής, καθώς τα σεμινάρια ξεκινούν από την περίοδο της εγκυμοσύνης και φτάνουν μέχρι και την τρίτη ηλικία.Όλα τα μαθήματα και τα σεμινάρια γίνονται διαζώσης και απομακρυσμένα, εκτός κάποιων περιπτώσεων. Η κάθε αίθουσα μπορεί να φιλοξενήσει έως 6 άτομα, βάσει των μέτρων covid-19. Τηρούνται όλα τα μέτρα covid-19 για την ασφάλεια όλων.Στο χώρο διεξάγονται σεμιναριακοί κύκλοι σε 2 αίθουσες με:

Στο χώρο διεξάγονται σεμιναριακοί κύκλοι με:

  • μαθήματα γιόγκα (εγκύων, βρεφική, νηπιακή, παιδική, εφηβική, ενηλίκων και τρίτης ηλικίας)
  • μαθήματα pilates (εγκύων, παιδική, εφηβική, ενηλίκων και τρίτης ηλικίας)
  • μαθήματα aerial (βρεφική, παιδική, εφηβική, ενηλίκων και τρίτης)
  • σεμινάρια προσωπικής ανάπτυξης
  • Reiki
  • Thai Massage

Ταυτόχρονα, μέσα στο Life Trail συστεγάζεται ο χώρος του eshop όπου ετοιμάζονται όλες οι αποστολές των προϊόντων μας, εξαιρετικής ποιότητας ρούχα και αξεσουάρ για την ευεξία και την άνεση σου, όπως, scrunches, μάσκες, T-shirt, μπουστάκια, κολάν, μαγιό και αξεσουάρ. Προσεχώς η οικογένεια προϊόντων Life Trail μεγαλώνει. Τα προϊόντα μας αποτελούνται από αξιόπιστα, ανθεκτικά υλικά με ενσυνειδητότητα και ευγνωμοσύνη προς την μητέρα γη που μας φιλοξενεί, όπως λύκρα (ελαστικό ύφασμα), και βαμβάκι, με την καλύτερη δυνατή σχέση τιμής-ποιότητας.

Τώρα περισσότερο από ποτέ καταλαβαίνουμε πιο συνειδητά ότι είναι απαραίτητα τα εφόδια στη ζωή μας όπως η υποστήριξη, η ενδυνάμωση, η εξισορρόπηση των συναισθημάτων, η ανακούφιση από το stress και η θετική στάση.

Κατά καιρούς βιώνουμε μεγάλες αλλαγές στον τρόπο που σκεπτόμαστε, στα συναισθήματά μας, στις συνήθειες μας, στην καθημερινότητά μας.

Μήπως, νοιώθουμε ευάλωτοι και ανασφαλείς;

Εδώ έρχονται τα εργαλεία της πρακτικής γιόγκα, και όχι μόνο, να προσφέρουν λύσεις στα καθημερινά προβλήματα όπως ανακούφιση, αυτοπεποίθησή, ευελιξία, διεξόδους, χαμόγελα, αγάπη, ασφάλεια, ικανοποίηση, αληθινή επικοινωνία και γαλήνη. Όλα τα παραπάνω σε άμεση ανταπόκριση στον σύγχρονο τρόπο ζωής μας, κάθε στιγμή, κάθε μέρα.


NAMASTE 


 

Η φιλοσοφία μας...


Αυτό που είναι θεμελιώδες για μας στο Life Trail είναι η ευγένεια και η καλή πρόθεση. Eίναι απαραίτητοι λίθοι έτσι ώστε να έχουμε σαν βάση μια ασφαλή, έμπιστη και φιλική ατμόσφαιρα για όλους μας, εισηγητές και μέλη.

Τα σεμινάρια και οι πρακτικές που γίνονται στο χώρο μας είναι ένα δώρο φροντίδας προς όλα τα μέλη μας που εμπεριέχουν εφόδια για την ζωή μέσα και έξω από το Life Trail. Εφόδια όπως η υποστήριξη, η ενδυνάμωση, η εξισορρόπηση των συναισθημάτων, η ανακούφιση από το stress, η θετική στάση, η αυτοπεποίθησή, η ευελιξία, οι διέξοδοι, η χαρά, η αγάπη, η ασφάλεια, η ικανοποίηση, η αληθινή επικοινωνία και η γαλήνη.

Συμπεριφερόμαστε με σεβασμό προς τον εαυτό μας. Σεβόμαστε τα όρια του σώματός μας συνειδητά καλλιεργώντας το «κάνω ότι καλύτερο μπορώ από την καρδιά μου», την παρατήρηση και την μη προσκόλληση στο αποτέλεσμα.

Συμπεριφερόμαστε με σεβασμό προς τον εαυτό μας και τους άλλους μια και όλοι είμαστε ισότιμοι.Προσέχουμε την υγιεινή μας καθότι είναι πολύ σημαντικό για την ασφάλειά μας και την προσοχή του εαυτό μας μέσα μας και έξω μας.Δίνουμε τον καλύτερό μας εαυτό και δεν σταματάμε να μαθαίνουμε και να εξελισσόμαστε.

<<Να είσαι ο αυθεντικός αληθινός εαυτός σου>> όπως και εμείς στο Life Trail. Είμαστε όλοι διαφορετικοί και αποδεκτοί με το χέρι στην καρδιά όχι στα λόγια, στην πράξη.


Η Στέλλα...

(Ιδρύτρια του LIfe Trail)

Από την παιδική μου ηλικία ασχολούμαι ενεργά με τον αθλητισμό όπως ενόργανη, μπαλέτο χορό και στίβο. Έχω πραγματοποιήσει τις σπουδές μου στην Αγγλία όπου απέκτησα τα πτυχία: BA (Hons) Διοίκησης επιχειρήσεων και MBA και ήμουν ενεργό μέλος στις διεθνή και ελληνική ένωση φοιτητών. Παράλληλα, όμως, αναζητώντας το νόημα της ζωής μου ξεκίνησα να εργάζομαι και να συνεργάζομαι με ΜΚΟ που προσφέρουν ανθρωπιστικό έργο, έμαθα να ασκούμαι στη γιόγκα και να συμμετέχω σε ομάδα προσωπικής ανάπτυξης. Η αγάπη μου για τη φύση με έβαλε στο δρόμο της ορειβασίας και της αναρρίχησης έτσι ώστε να έχω τα εχέγγυα για να μοιράζομαι με τους συνανθρώπους μου και με ασφάλεια μοναδικές εμπειρίες εξερεύνησης και συνειδητότητας στη φύση. Η αγάπη μου για τον άνθρωπο, ως αναπόσπαστο μέρος της φύσης, με έβαλε στο δρόμο της σύνδεσης του νου με το θαυμαστό σώμα μας, όπου ολοκλήρωσα με επιτυχία την εκπαίδευση μου στην Νηπιακή/Παιδική γιόγκα και γιόγκα ενηλίκων με πιστοποίηση στην ανώτερη εκπαίδευση. Το να είμαι δασκάλα γιόγκα έχει αλλάξει την ζωή μου ριζικά, προς την ευζωία, όπως και το να είμαι μαθήτρια ακόμα με εξελίσσει αέναα. Ακόμη, συνεχίζω να εξελίσσομαι εκπαιδεύοντας τον εαυτό μου και τους συνανθρώπους μου πως να βιώνουμε την ευζωία, την αυτοθεραπεία και την αφθονία στο εδώ και τώρα. Τέλος, τον Απρίλη το Life Trail κλείνει 7 χρόνια από την ίδρυση του, δημιουργώντας ένα δώρο για την ευζωία και τη συνειδητότητά μας.

Η Τόνια....

Η Τόνια είναι από την Γαλλία και διδάσκει yoga Hatha και Vinyasa flow. Αποφάσισα πως ήθελα να γίνω δασκάλα yoga μετά από 12 χρόνια πρακτικής στην Ελλάδα, επειδή κατάλαβα πόσο με βοήθησε στην υγεία και στην ψυχολογική μου κατάσταση, μετά από ένα σοβαρό θέμα υγείας. Έπειτα απο 200 αφοσιωμένες ώρες μαθημάτων διδασκαλίας στο Rishikesh στην Ινδία.Την αγάπησα τόσο πολύ την Υoga οπου ήθελα να μοιραστώ ότι έμαθα σε οσο κόσμο,και σε όσους θέλουν να πάρουν μια ανάσα απο αυτή την αρχαία αναζωογονητική άσκηση. Κανω επισης Τhai γιόγκα μασάζ οπου και αυτο προέρχεται απο την ίδια θεραπευτική παράδοση της αρχαίας Ινδίας.

Η Κατερίνα...

Eίναι χορεύτρια και δασκάλα χορού. Έχει διδάξει σε σχολές χορού, γυμναστήρια και πολιτιστικούς συλλόγους στην Αθήνα και στην Κρήτη. Έχει πάρει μέρος σε παραστάσεις χορού, χορευτικά δρώμενα, και dance shows στο θέατρο, και σε τηλεοπτικές εκπομπές. Επίσης είχε πάρει μέρος στην Λαμπαδηδρομία το 2004,και στην παράσταση 'Έρωτος Μυστήρια' (Ιδεοθεατρον Ραδαμανθυ Αναστασακη).Κάνει μαθήματα aquadance και εκφραστικού χορού στην θάλασσα και σε εξωτερικούς χώρους καθώς πιστεύει ότι " Η φύση διδάσκει τα πάντα και είναι η έμπνευση για ολα🌱".

Η Μαρία...

Γεννήθηκα και μεγάλωσα στην Αθήνα. Από μικρή μου άρεσε να εκφράζομαι μέσα από τη ζωγραφική. Από το 2003 παρακολουθούσα μαθήματα ζωγραφικής (Ελεύθερο-Γραμμικό Σχέδιο, Χρώμα, Εικονογράφηση) και μαθήματα Φιλοσοφίας & Ιστορία Τέχνης. Το 2008 απέκτησα πτυχίο γραφιστικής από τον ΑΚΤΟ (όπου μέχρι τώρα εργάζομαι). Ύστερα από δύο χρόνια πήρα και το πτυχίο μου πάνω στη διακοσμητική και αρχιτεκτονική εσωτερικού χώρου. Έχοντας αποκτήσει αρκετή γνώση και παρακολουθώντας σεμινάρια Εμψύχωσης Ομάδων μέσω της Τέχνης, θέλησα να μοιραστώ όλα όσα έχω μάθει με όλους όσους αγαπάνε την τέχνη. Έτσι λοιπόν,το 2013 άρχισα να παραδίδω μαθήματα ζωγραφικής για την προετοιμασία στην ΑΣΚΤ αλλά και για ανθρώπους που απλά τους αρέσει η ζωγραφική και θέλουν να εξελιχθούν.

Η ζωγραφική είναι ελευθερία και μοίρασμα!