❈ Yoga Online

Είμαστε σίγουροι ότι η άμεση επαφή μεταξύ μαθητή και δασκάλου/ας, κάνει τη μεγάλη διαφορά. Είναι σημαντικό η πρακτική μας να γίνεται σε πραγματικό χρόνο. Αν παρόλα αυτά δεν μπορείτε να συμμετέχετε στην προγραμματισμένη πρακτική σας, μπορείτε να την κάνετε στον προσωπικό σας χρόνο κατόπιν συνεννόησης μαζί μας. Αξιοποιούμε την πλατφόρμα ZOOM κι αν έχετε διαθέσιμη μια κάμερα τότε η πρακτική μπορεί να γίνει αρκετά διαδραστική, αφού οι δάσκαλοι έχουν την δυνατότητα να σας βλέπουν και να σας καθοδηγούν προσωπικά.  

❈ Yogilates

Ελάτε μαζί μας να γευτείτε τα οφέλη της YOGA και του PILATES εναρμονισμένα σε ένα μάθημα.Αυτά περιλαμβάνουν την έμφαση στην ευελιξία, την αναπνοή και την αντοχή μέσω της κίνησης. Το Yogilates βασίζεται σε όλα αυτά τα χαρακτηριστικά. Η βασική θεωρία είναι ότι οι ασκήσεις Pilates με βάση το πάτωμα προετοιμάζουν το σώμα αποτελεσματικά για να εκτελεί τις στάσεις της γιόγκα με ασφάλεια. Το Pilates βοηθά επίσης να χτίσεις σταδιακά τη δύναμη σου, ώστε να κρατηθείς στις στάσεις της γιογκα.

❈ Vinyasa Yoga

Μέσα από τη ροή της αναπνοής και της ενέργειας η μία στάση/ανάσα διαδέχεται αρμονικά η μια την άλλη, ενώ η κάθε κίνηση είναι συγχρονισμένη με την αναπνοή. Πρόκειται για μια πιο δυναμική μορφή της γιόγκα.❈ Kids Aerial Yoga

Η πρακτική της γιόγκα στα παιδιά γίνεται με ευφάνταστο και διασκεδαστικό τρόπο, ώστε να παραμένει ζωντανό το ενδιαφέρον τους καθόλα τη διάρκεια. Τα βοηθά στο να ενδυναμώσουν το σώμα ενώ παράλληλα το διατηρούν ευλύγιστο, στο να χαλαρώνουν μέσα από διάφορες τεχνικές και να αναπνέουν σωστά. Όλα αυτά μέσα σε ένα κλίμα συναγωνισμού.

❈ Aerial Yoga   

H εναέρια γιόγκα είναι ένας δυναμικός και διασκεδαστικός τρόπος να κάνεις γιόγκα με τη χρήση της αιώρας. Η πρακτική της περιλαμβάνει στάσεις της παραδοσιακής γιόγκα αλλά και παραλλαγές αυτών.


❈Personal Yoga

Η προσωπική πρακτική γιόγκα είναι μια πρακτική που αφορά 1 ή 2 ασκούμενους με παρόμοια θέματα υγείας ή ανάγκες. Τα ιδιαίτερα είναι μία πρακτική προσαρμοσμένη στις ανάγκες του ασκούμενου. Τα ιδιαίτερα μπορούν να γίνουν στο χώρο του ασκούμενου ή στο LifeTrail.


❈Yoga Nidra

Κατά την πρακτική το σώμα χαλαρώνει ο νους φτάνει σε κατάσταση βαθιάς ηρεμίας και αρμονίας και η ψυχή απελευθερώνεται από τις καθημερινές εντάσεις.

❈Chair Yoga

H γιόγκα σε καρέκλα είναι μία απαλή μορφή γιόγκα, που γίνεται καθισμένος σε καρέκλα ή με την υποστήριξη αυτής.Κάνοντας chair yoga χαιρόμαστε,δουλεύουμε το σώμα χωρίς δυσκολίες,αναπνέουμε.

❈Hatha Flow Yoga

H Hatha Flow Yoga είναι μια ασφαλής, συνειδητή και διασκεδαστική πρακτική που εστιάζει την προσοχή στην αέναη κίνηση ανάμεσα στο σώμα και το νου  και προάγει την υγεία, την χαρά, την ηρεμία.

❈Μουσικοκινητική 

Η μουσική και η κίνηση παρέχουν στα παιδιά πολλά οφέλη. Τα βοηθά να χαλαρώνουν και να ελέγχουν τα συναισθήματά τους, καθώς και να τα εκφράζουν, επίσης τα βοηθά στον τρόπο που σκέφτονται, και στον τρόπο που εξερευνούν και επιλύουν τα πράγματα. Μέσα από την κίνηση αναπτύσσουν φυσικές δεξιότητες όπως ο συντονισμός χεριού-ματιού, η χωρική επίγνωση και η ισορροπία.


❈Μπαλέτο

Το μπαλέτο είναι μια ολιστική προσέγγιση για τη δια βίου ευεξία για παιδιά και ενήλικες. Πολλοί πιστεύουν ότι παρακολουθείς μαθήματα μπαλέτου μόνο για να γίνεις μπαλαρίνα- δεν είναι αλήθεια! Το μπαλέτο είναι μια από τις λίγες δραστηριότητες που μπορεί να έχει πολλαπλά οφέλη για την υγεία. Βασικά οφέλη του μπαλέτου είναι ο σωματικός συντονισμός, η χάρη και στάση σώματος, ψυχική δύναμη και εστίαση και το σημαντικότερο ,σιγά σιγά και συστηματικά καλλιεργεί αυτοπεποίθηση.

❈Cardio Dance

Ο χορός είναι γενικά μια αποτελεσματική άσκηση και ένας διασκεδαστικός τρόπος για να χάσετε βάρος. Ο χορός με υψηλούς ρυθμούς μπορεί να σας βοηθήσει να χάσετε επιπλέον κιλά και να κάψετε λίπος εκεί ακριβώς που το χρειάζεστε. Η προτεραιότητα έγκειται στις ανάγκες του χορευτή/ιας.

❈Mαθήματα χορού 

Με χαρά σας προσκαλούμε στον νέο κύκλο μαθημάτων εκφραστικού χορού. Θα δουλέψουμε με το σώμα μας συνδυάζοντας διαφορετικά είδη χορού(σύγχρονο, πρωτόγονη έκφραση, μπαλέτο κλπ) ώστε να αποκτήσουμε δύναμη, αντοχή, ευλυγισία, ισορροπία και ευεξία! Θα αφεθούμε στον ρυθμό και στην μουσική για να χαλαρώσουμε και να απομακρύνουμε τις εντάσεις και τέλος θα χρησιμοποιήσουμε την φωνή ως μέσο έκφρασης αλλά και σύνδεσης με την εσωτερική μας φωνή...

❈Ζωγραφική

Η ζωγραφική, αποτελεί τον πιο άμεσο και αποτελεσματικός τρόπος, ώστε να εκφράσουμε και να αποτυπώσουμε κομμάτια των σκέψεων και των συναισθημάτων που υπάρχουν μέσα μας. Μέσα από την ζωγραφική, αναπτύσσουμε σημαντικές ικανότητες όπως την εξωτερίκευση και έκφραση των συναισθημάτων μας, αλλά και την ανάγκη για χαλάρωση και απόλαυση!

Sound Bath 

Κατα τη διάρκεια ενός Sound Bath, ξαπλώνετε αναπαυτικά σε ένα στρωματάκι και χαλαρώνετε για περίπου μία ώρα, υπο τους ήχους των crystal singing bowls, gong, του τυμπάνου και πολλών άλλων ηχοθεραπευτικών οργάνων. Οι θεραπευτικοί ήχοι δημιουργούν έναν ασφαλή χώρο, μια αγκαλιά στην οποία μπορείτε να αφεθείτε και να χαλαρώσετε. Αυτό θα σας βοηθήσει να απελευθερώσετε τυχόν εντάσεις, να παρατηρήσετε τα συναισθήματα σας, να έρθετε σε επαφή με το σώμα σας και να βιώσετε το εδώ και το τώρα. Δεν χρειάζεται να κάνετε τίποτα εκτός από το να επιτρέψετε στο σώμα σας να χαλαρώσει. Πρόκειται για την πιο εύκολη μορφή διαλογισμού και δεν χρειάζεται καμία προηγούμενη εμπειρία. Το πως θα βιώσετε ένα soundbath είναι πολύ προσωπικό για τον καθένα. Άλλοι βρίσκονται σε μία κατάσταση ονείρου, άλλοι κοιμούνται και άλλοι χάνουν την αίσθηση του χρόνου. Μετά το τέλος του soundbath, συνήθως θα έχετε μια αίσθηση ηρεμίας, ισορροπίας, αισιοδοξίας, δημιουργικότητας και πραγματικής ξεκούρασης, που μπορείτε να πάρετε μαζί σας φεύγοντας. Μία ώρα sound bath ισοδυναμεί με τρεις ώρες ποιοτικού ύπνου.

Παραδοσιακό Tαϊλανδέζικο Yoga Mασάζ

Το ταϊλανδέζικο μασάζ είναι μια αρχαία θεραπευτική μέθοδος, με ιστορία πάνω από 2.500 χρόνια. Έχει επιρροές από την Ινδία και τη yoga, την κινεζική ιατρική και τις παραδόσεις της Ταϊλάνδης. Μασάζ και θεραπεία για όλο το σώμα - αλλά και αντιγήρανση. Κάποια από τα οφέλη του παραδοσιακού Thai massage είναι η βελτίωση αυχενικών προβλημάτων, πόνων και προβλημάτων στη σπονδυλική στήλη και την ωμική ζώνη, διέγερση της κυκλοφορίας του αίματος και της λέμφου, ενεργοποίηση του ανοσοποιητικού συστήματος και βελτίωση της λειτουργίας του αναπνευστικού συστήματος. Ειδικά με την βελτίωση της κυκλοφορίας του αίματος και της λέμφου, βοηθάει σε αποκαταστάσεις τενοντίτιδας, σε πονοκεφάλους και ημικρανίες, προβλήματα ύπνου και επιβραδύνει τη γήρανση του σώματος και του δέρματος αλλά και το σχηματισμό ρυτίδων. Διατηρεί το μυϊκό τόνο και αποτρέπει την ατροφία των μυών σε περιπτώσεις μακροχρόνιας ακινησίας (για παράδειγμα, λόγω σοβαρών τραυματισμών η χρόνιων ασθενειών). Μασάζ για αθλητές αλλά και μετά από υπερβολική δραστηριότητα. Το μασάζ, ειδικά για ανθρώπους που αθλούνται ή έχουν έντονη δραστηριότητα βοηθά πολύ το μυϊκό σύστημα να απελευθερωθεί από τις τοξίνες, αποτρέπει την ακαμψία και τη βράχυνση των μυών και εμποδίζει τον πόνο και το πιάσιμο της επόμενης μέρας. Έτσι το σώμα μπορεί να αντεπεξέλθει πολύ καλύτερα σε συνεχή άσκηση υψηλής έντασης.

❈Acro & Partner Yoga

Η acro yoga και partner yoga, είναι μια φυσική πρακτική που συνδυάζει τη γιόγκα με διασκεδαστικές πόζες/θέσεις για 2 συντρόφους, φίλους/ες η ζευγάρι, στα οποία τουλάχιστον κάποιος/α από τους δυο σηκώνεται πάνω από το έδαφος/ πάτωμα. Γιατί κάποιος/α να ασχοληθεί με αυτή την εκπληκτική πρακτική της acro yoga και partner yoga; Γιατί δυναμώνει, μακραίνει, χαλαρώνει, ανακουφίζει όλο το σώμα και φέρνει υγεία, χαρά και παιχνιδιάρική διάθεση! Τα οφέλη που έχεις να λάβεις είναι πολλά. Σε ωθεί στα όρια σου δοκιμάζοντας ασυνήθιστες πόζες/θέσεις γιόγκα που μπορεί να σε κάνουν πιο δημιουργικό/ή. Η Acro Yoga και partner yoga σου προσφέρει αυτοπεποίθηση και εμπιστοσύνη μια και καταφέρνεις να εκτελέσεις ασυνήθιστες πόζες/θέσεις γιόγκα. Καλλιεργεί την εμπιστοσύνη και τις κοντινότερες σχέσεις με τους ανθρώπους. Σε μαθαίνει να συγκεντρώνεσαι και να ευχαριστιέσαι τη κάθε στιγμή!

❈Reiki 

Το Ρέικι είναι μια απλή, ασφαλής ευχάριστη και φυσική θεραπευτική τέχνη. Ένα ολιστικό θεραπευτικό σύστημα για το σώμα , το νού και το πνεύμα του ανθρώπου, που περιλαμβάνει την μετάδοση της ζωτικής ενέργειας μέσα από τα χέρια.Ρέικι στα Ιαπωνικά σημαίνει συμπαντική ζωτική ενέργεια. Είναι μια πανάρχαια θεραπευτική τέχνη που εφαρμόζεται με το άγγιγμα των χεριών και έχει χρησιμοποιηθεί από όλους σχεδόν τους πολιτισμούς. Έκανε ξανά την εμφάνισή της στα μέσα του 19ου αιώνα από τον δόκτορα Μικάο Ουσούι στο Κιότο της Ιαπωνίας.Η λέξη Reiki (Ρέικι) αποτελείται από δύο μέρη:Ρέι που σημαίνει συμπαντική όψη της ενέργειας, το Πνεύμα και είναι η αγνή ενέργεια που έρχεται από τα Ανώτερα Πνευματικά επίπεδα και το Κι που είναι η ζωτική ενέργεια που διαρρέει σε κάθε έμβιο ον. Είναι η ενέργεια της φύσης ,η καθαρή ενέργεια όπως την λαμβάνουμε από το Σύμπαν και την γη , το «τσι» όπως το ονομάζουν οι Κινέζοι, το «πράνα» σύμφωνα με τους Ινδουιστές και το «φως» των Χριστιανών.Μια θεραπευτική συνεδρία Ρέικι γίνεται πολύ απλά. Ξαπλώνουμε σε ένα κρεβάτι θεραπείας και ο θεραπευτής μας αγγίζει απαλά πάνω από τα ρούχα σε διάφορα σημεία του σώματος. Κατά την διάρκεια μιας θεραπείας μπορεί να νοιώσουμε ζέστη ή μούδιασμα ή κύματα ενέργειας να διαπερνούν το σώμα. Μπορεί επίσης να μην αισθανθούμε κάτι το ιδιαίτερο. Το σίγουρο είναι ότι η ενέργεια του Ρέικι έχει την δική της σοφία και πηγαίνει όπου το σώμα το χρειάζεται. Τις πιο πολλές φορές νοιώθουμε μια βαθιά χαλάρωση ξεκούραση και αναζωογόνηση. Μία συνεδρία Ρέικι διαρκεί από μία έως μία και μισή ώρα.