Τα τμήματά μας Yoga Online

Είμαστε σίγουροι ότι η άμεση επαφή μεταξύ μαθητή και δασκάλου/ας, κάνει τη μεγάλη διαφορά. Είναι σημαντικό η πρακτική μας να γίνεται σε πραγματικό χρόνο. Αν παρόλα αυτά δεν μπορείτε να συμμετέχετε στην προγραμματισμένη πρακτική σας, μπορείτε να την κάνετε στον προσωπικό σας χρόνο κατόπιν συνεννόησης μαζί μας. Αξιοποιούμε την πλατφόρμα ZOOM κι αν έχετε διαθέσιμη μια κάμερα τότε η πρακτική μπορεί να γίνει αρκετά διαδραστική, αφού οι δάσκαλοι έχουν την δυνατότητα να σας βλέπουν και να σας καθοδηγούν προσωπικά.  


Yogilates

Ελάτε μαζί μας να γευτείτε τα οφέλη της YOGA και του PILATES εναρμονισμένα σε ένα μάθημα.Αυτά περιλαμβάνουν την έμφαση στην ευελιξία, την αναπνοή και την αντοχή μέσω της κίνησης. Το Yogilates βασίζεται σε όλα αυτά τα χαρακτηριστικά. Η βασική θεωρία είναι ότι οι ασκήσεις Pilates με βάση το πάτωμα προετοιμάζουν το σώμα αποτελεσματικά για να εκτελεί τις στάσεις της γιόγκα με ασφάλεια. Το Pilates βοηθά επίσης να χτίσεις σταδιακά τη δύναμη σου, ώστε να κρατηθείς στις στάσεις της γιογκα.Vinyasa Yoga

Μέσα από τη ροή της αναπνοής και της ενέργειας η μία στάση/ανάσα διαδέχεται αρμονικά η μια την άλλη, ενώ η κάθε κίνηση είναι συγχρονισμένη με την αναπνοή. Πρόκειται για μια πιο δυναμική μορφή της γιόγκα.
❈ Kids Aerial Yoga

Η πρακτική της γιόγκα στα παιδιά γίνεται με ευφάνταστο και διασκεδαστικό τρόπο, ώστε να παραμένει ζωντανό το ενδιαφέρον τους καθόλα τη διάρκεια. Τα βοηθά στο να ενδυναμώσουν το σώμα ενώ παράλληλα το διατηρούν ευλύγιστο, στο να χαλαρώνουν μέσα από διάφορες τεχνικές και να αναπνέουν σωστά. Όλα αυτά μέσα σε ένα κλίμα συναγωνισμού.


❈ Aerial Yoga   

H εναέρια γιόγκα είναι ένας δυναμικός και διασκεδαστικός τρόπος να κάνεις γιόγκα με τη χρήση της αιώρας. Η πρακτική της περιλαμβάνει στάσεις της παραδοσιακής γιόγκα αλλά και παραλλαγές αυτών.

❈Personal Yoga

Η προσωπική πρακτική γιόγκα είναι μια πρακτική που αφορά 1 ή 2 ασκούμενους με παρόμοια θέματα υγείας ή ανάγκες. Τα ιδιαίτερα είναι μία πρακτική προσαρμοσμένη στις ανάγκες του ασκούμενου. Τα ιδιαίτερα μπορούν να γίνουν στο χώρο του ασκούμενου ή στο LifeTrail.❈Yoga Nidra

Κατά την πρακτική το σώμα χαλαρώνει ο νους φτάνει σε κατάσταση βαθιάς ηρεμίας και αρμονίας και η ψυχή απελευθερώνεται από τις καθημερινές εντάσεις.


❈Chair Yoga

H γιόγκα σε καρέκλα είναι μία απαλή μορφή γιόγκα, που γίνεται καθισμένος σε καρέκλα ή με την υποστήριξη αυτής.Κάνοντας chair yoga χαιρόμαστε,δουλεύουμε το σώμα χωρίς δυσκολίες,αναπνέουμε.


❈Hatha Flow Yoga

H Hatha Flow Yoga είναι μια ασφαλής, συνειδητή και διασκεδαστική πρακτική που εστιάζει την προσοχή στην αέναη κίνηση ανάμεσα στο σώμα και το νου και προάγει την υγεία, την χαρά, την ηρεμία.