Πεζοπορία στην Αρτέμιδα με εκπλήξεις!

2024-04-13

ΣΑΒΒΑΤΟ 13 ΑΠΡΙΛΙΟΥ ΣΤΙΣ 11 Π.Μ. – 1 Μ.Μ. at Artemida, Attica

🌸Σας προσκαλούμε στην πρώτη μας ανοιξιάτικη εκδήλωση την Σαββατο 13 Απριλίου στην Βραυρώνα, ανάμεσα στον όμορφο αρχαιολογικό χώρο της Βραυρώνας Αρτέμιδας και στον μοναδικό υδρόβιο τόπο που αποτελεί ένα από τα πιο σημαντικά καταφύγια άγριας ζωής της Αττικής!

💰20€ ενήλικες

💰15€ παιδιά

Λόγω του ότι ο Απρίλης είναι γενέθλιος μήνας έχετε -20% στις παραπάνω τιμές και αν φέρετε φίλους σύνολο -30% για όλους.

🌸Λίγα λόγια για την εκδήλωση.

Θα βρεθούμε εκεί για να περπατήσουμε ανάμεσα στο παρελθόν και το παρόν, να συνδεθούμε με την φύση και να αφυπνίσουμε όλες μας τις αισθήσεις με ένα δημιουργικό και ευχάριστο τρόπο.

🌸Σε αυτήν την όμορφη εκδήλωση θα γιορτάσουμε την άνοιξη, θα πεζοπορήσουμε, θα παρατηρήσουμε τα πουλιά με τα κιάλια μας και θα λάβουμε πληροφορίες για το περιβάλλον και τα πουλιά που βρίσκονται στον υδροβιότοπο.

🌸Σε αυτήν την όμορφη συνάντηση θα εργαστούμε με το σώμα και την απαλή φωνή μας, με κινήσεις από διαφορετικά είδη χορού συνδυάζοντας την κίνηση με τον λόγο.

🌸Θα αφεθούμε στον ρυθμό και την μουσική για να γιορτάσουμε την άνοιξη.

🌸Τα οφέλη που θα αποκομίσουμε.

Μέσα από τις διαφορετικές ασκήσεις, θα ενδυναμώσουμε ολόκληρο το σώμα μας με έναν ευχάριστο και δημιουργικό τρόπο.

Ευλυγισία, ισορροπία, δύναμή αντοχή, ευεξία, πειθαρχία είναι μερικά από τα οφέλη της κίνησης.

🌸Ελάτε λοιπόν να χορέψουμε και να γυμναστούμε με σύμμαχο την ανοιξιάτικη φύση που είναι στα καλύτερά της. Θα κάνουμε και γιόγκα για να αφουγκραστούμε καλύτερα τους ήχους της άνοιξης! Αν θέλετε μπορείτε να φέρετε και τα παιδιά σας μαζί, από 10 ετών και άνω!🎁🎁🎁🎁🎁Έχουμε και εκπλήξεις για σας! 🌸Λίγα λόγια για την Κατερίνα. Η Κατερίνα Καραδημα είναι χορεύτρια, και δασκάλα χορού.
Έχει διδάξει μπαλέτο, ρυθμική, modern jazz, πιλατες, πρωτόγονη έκφραση, aqua dance και άλλα είδη χορού.
Έχει λάβει μέρος σε παραστάσεις χορού για το θέατρο και την τηλεόραση, σε δρώμενα χοροθέατρικά και εκδηλώσεις.
Έχει λάβει μέρος με χαρά στην Λαμπαδηδρομία 2004.
Όμως η μεγάλη της αγάπη είναι η φύση. Έτσι τα τελευταία χρόνια συνδυάζει τον χορό με την φύση, δημιουργώντας ένα μάθημα εκφραστικού χορού σε εξωτερικούς κυρίως χορού με σκοπό την εσωτερική αρμονία που προσφέρει η επαφή με τα στοιχεία της φύσης, με έναν δημιουργικό και βιωματικό τρόπο. Γιατί όλα ξεκινούν από την καρδιά και το κέντρο μας... 🌸Λίγα λόγια για την Στέλλα. Από την παιδική της ηλικία ασχολείται ενεργά με τον αθλητισμό όπως ενόργανη, μπαλέτο και χορό.


Έχει πραγματοποιήσει τις σπουδές της στην Αγγλία όπου απέκτησε τα πτυχία: BA (Hons) Διοίκησης επιχειρήσεων και MBA. Παράλληλα, όμως, αναζητώντας το νόημα της ζωής της ξεκίνησε να συνεργάζεται με ΜΚΟ που προσφέρουν ανθρωπιστικό έργο, έμαθε να ασκείται στη γιόγκα και να συμμετέχει σε ομάδα προσωπικής ανάπτυξης.

Η αγάπη της για τον άνθρωπο και όχι μόνο, την έβαλε στο δρόμο της γιόγκα όπου ολοκλήρωσε με επιτυχία την εκπαίδευση της στην Νηπιακή/Παιδική Γιόγκα και Γιόγκα ενηλίκων πριν λίγα χρόνια και συνεχίζει ακόμη την ανώτερη εκπαίδευση.

Το να είναι δασκάλα γιόγκα εδώ και λίγα χρόνια έχει αλλάξει την ζωή της ριζικά όπως και το να είναι μαθήτρια ακόμα την εξελίσσει αέναα.

Έχει ιδρύσει το Life Trail στην Παιανία, όπου και διαμένει, κάνει σεμινάρια, διδάσκει τεχνικές ευεξίας, γιόγκα και έχει eshop με προϊόντα ευεξίας και ένδυσης.

🌸🌸🌸🌸🌸

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας στο 6932724212 ή στα social media