Christmas Sound Bath

2022-12-22

📍Που: Life Trail Υoga Studio

🔔Πότε: Πέμπτη 22/12/2022 20:30 (προσέλευση 20:15)

💡Θα χρειαστείτε: στρώμα, ελαφριά κουβέρτα, μαξιλάρι ή μικρή πετσέτα για το κεφάλι

💰 20€ για ενήλικες

💰 15€ για παιδιά

ℹ️ Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε στο +306932724212 ή στα social media 

Την Πέμπτη 22/12/2022 (χειμερινό ηλιοστάσιο) στις 20:00, σας προσκαλούμε στο Life Trail για ένα μοναδικό sound bath με άρωμα Χριστουγέννων. Μια ευκαιρία να χαλαρώσουμε, να έρθουμε σε επαφή με το σώμα και την αναπνοή μας. Ενώ μέσα από τον οραματισμό και την αγκαλιά των ήχων, και θα επιτρέψουμε στο σώμα και το μυαλό μας να ξεκουραστούν. Ένα μαγικό sound bath, ένα υπέροχο δώρο να κάνει κάποιος στον τον εαυτό του.

Κύριες επιδράσεις ενός Sound Bath

🔹 Βαθιά χαλάρωση

🔸 Μείωση των εντάσεων του σώματος, άγχους και επίμονων σκέψεων

🔹 Αίσθηση ευεξίας, αναζωογόνησης, δημιουργικότητας

🔸 Βελτίωση της ποιότητας του ύπνου

🔹 Ενίσχυση της επαφής και παρατήρησης του φυσικού σώματος και των συναισθημάτων

🔸 Sound Bath (Ομαδικό Ηχόλουτρο) με τον Νίκο Νικολακόπουλο

ℹ️ Instagram:@goodvibrationsgr , nikos.nikolakopoulos@gmail.com, www.goovibrations.gr

🔹Το Sound Bath είναι η Κατα τη διάρκεια ενός Sound Bath, ξαπλώνετε αναπαυτικά σε ένα στρωματάκι και χαλαρώνετε για περίπου μία ώρα, υπο τους ήχους των crystal singing bowls, gong, του τυμπάνου και πολλών άλλων ηχοθεραπευτικών οργάνων.

Οι θεραπευτικοί ήχοι δημιουργούν έναν ασφαλή χώρο, μια αγκαλιά στην οποία μπορείτε να αφεθείτε και να χαλαρώσετε. Αυτό θα σας βοηθήσει να απελευθερώσετε τυχόν εντάσεις, να παρατηρήσετε τα συναισθήματα σας, να έρθετε σε επαφή με το σώμα σας και να βιώσετε το εδώ και το τώρα.

Δεν χρειάζεται να κάνετε τίποτα εκτός από το να επιτρέψετε στο σώμα σας να χαλαρώσει. Πρόκειται για την πιο εύκολη μορφή διαλογισμού και δεν χρειάζεται καμία προηγούμενη εμπειρία.

Το πως θα βιώσετε ένα soundbath είναι πολύ προσωπικό για τον καθένα. Άλλοι βρίσκονται σε μία κατάσταση ονείρου, άλλοι κοιμούνται και άλλοι χάνουν την αίσθηση του χρόνου. Μετά το τέλος του soundbath, συνήθως θα έχετε μια αίσθηση ηρεμίας, ισορροπίας, αισιοδοξίας, δημιουργικότητας και πραγματικής ξεκούρασης, που μπορείτε να πάρετε μαζί σας φεύγοντας. Μία ώρα sound bath ισοδυναμεί με τρεις ώρες ποιοτικού ύπνου.

🔸Στο Sound Bath μπορούν να συμμετάσχουν όλοι όσοι το επιθυμούν, χωρίς καμία προηγούμενη εμπειρία.

🔹Κύριες επιδράσεις ενός Sound Bath Νίκος Νικολακόπουλος - Sound Massage Therapist by Peter Hess Academy (Germany &Greece)

Ο Νίκος αγαπάει τη μουσική από παιδί. Στα 10 ξεκίνησε μαθήματα κλασικού βιολιού,θεωρίας και αρμονίας. Ολοκλήρωσε τις σπουδές του στο βιολί και σπούδασε Ηλεκτρονικός Μηχανικός.

Εργάστηκε για 2 χρόνια στο Εθνικό Αστεροσκοπείο Αθηνών και μετά σε ναυτιλιακή εταιρεία για 8 χρόνια. Παράλληλα με την εργασία του, συνέχισε να γράφει μουσική για το θέατρο και να συμμετέχει σε θεατρικές παραστάσεις.

Το έντονο και στρεσογόνο περιβάλλον της βασικής του εργασίας τον οδήγησε στην αναζήτηση εναλλακτικών τρόπων χαλάρωσης και αποφόρτισης. Αρχικά δοκίμασε τη yoga και το διαλογισμό και πολύ σύντομα οδηγήθηκε στην Ηχοθεραπεία και το Ηχομασάζ.

Από την πρώτη του επαφή με τις θιβετανικές ηχογαβάθες γνώριζε πως είχε ανακαλύψει ένα ανεκτίμητο θεραπευτικό εργαλείο. Αφού ολοκλήρωσε το εκπαιδευτικό πρόγραμμα για το Ηχομασάζ στην Αθήνα, εκπαιδεύτικε πλάι στον δημιουργό της τεχνικής τον Peter Hess. Εμπλούτισε τις γνώσεις του και με άλλες τεχνικές ηχοθεραπείας (Συμβουλευτική μέσω του Ήχου, Klik - Ηχομασάζ για παιδιά) ενώ συνεχώς αναζητά και ανακαλύπτει και άλλα ηχοθεραπευτικά όργανα όπως οι Κρυστάλλινες Γαβάθες Χαλαζία, το Σαμάνικο Τύμπανο, τα Θεραπευτικά Διαπασών κ.α.

Έχει πιστοποιηθεί στη Yoga Nidra και στο Butterfly Touch Massage της Eva Reich. Είναι μέλος του διεθνούς Sound Healers Association. Ο Νίκος πραγματοποιεί ατομικές και ομαδικές συνεδρίες Ηχοθεραπείας (soundbath) και Ηχομασάζ στο χώρο του στη Πεντέλη, σε άλλους συνεργαζόμενους χώρους στην Αθήνα και στην Ελλάδα καθώς και κοντά στη φύση.

Συμμετέχει σε θεατρικές παραστάσεις, ως μουσικός επί σκηνής και συνθέτης ηχητικών τοπίων. Συνεργάζεται επίσης με ομάδες yoga, διαλογισμού,χώρους ευεξίας / spa και οργανωμένα retreats και φεστιβάλ σε όλη την Ελλάδα.