Πεζοπορία στo Πόρτο Ράφτη με Yoga, Aquadance & εκπλήξεις!!

2023-06-18

Κυριακή 18/6/2023   9 :00 πμ. – 1:00μμ  📍Πόρτο Ράφτη, Πάρκινγκ Αυλάκι

🌸Σας προσκαλούμε στην πρώτη μας καλοκαιρινή εκδήλωση την Κυριακή 18 Ιουνίου 2023 στο Αυλάκι-Πόρτο Ράφτη, δίπλα στη θάλασσα!

🌸Λίγα λόγια για την εκδήλωση.

Θα βρεθούμε εκεί για να περπατήσουμε και να συνδεθούμε με την φύση και να αφυπνίσουμε όλες μας τις αισθήσεις με ένα δημιουργικό και ευχάριστο τρόπο.

🌸Σε αυτήν την όμορφη συνάντηση θα δουλέψουμε με το σώμα, την αναπνοή μας και την φωνή μας, με κινήσεις γιόγκα, παύση και διαφορετικά είδη χορού συνδυάζοντας την κίνηση με τον λόγο.

🌸Θα αφεθούμε στον ρυθμό και την φύση για να γιορτάσουμε την νέα αρχή- με την νέα σελήνη 18 Ιουνίου και την καλοκαιρινή ισημερία που μπαίνει στις 21 Ιουνίου 2023.

🌸Μερικά από τα οφέλη που θα αποκομίσουμε είναι τα εξής:

Μέσα από τις διαφορετικές ασκήσεις, θα ενδυναμώσουμε και θα μακρύνουμε ολόκληρο το σώμα μας με έναν ευχάριστο και δημιουργικό τρόπο.

Ευλυγισία, ισορροπία, δύναμή αντοχή, ευεξία, ηρεμία, συγκέντρωση και πειθαρχία είναι μερικά από τα οφέλη της κίνησης στη yoga και το aquadance.

🌸Ελάτε λοιπόν να περπατήσουμε, να κάνουμε γιόγκα και να χορέψουμε μέσα στο νερό και να γυμναστούμε με σύμμαχο την τη φύση και την ροή του νερού της θάλασσας που βρίσκεται μέσα μας. Αν θέλετε μπορείτε να φέρετε και τα παιδιά σας μαζί!

🎁🎁🎁🎁🎁Έχουμε και εκπλήξεις για σας!

Πρόγραμμα εκδήλωσης:

9:00 πμ Πεζοπορία

9:30 πμ Πρακτική Γιόγκα

11:00 πμ Πεζοπορία

12:00 μμ Aquadance

13:00 μμ Εκπλήξεις για το μεσημέρι

* Θα υπάρχουν διαλλείματα ενδιάμεσα των πρακτικών και θα είμαστε μια αναπνοή από το Panorama restaurant & all day bar.

* * Οι παρακάτω τιμές είναι υπό συζήτηση εάν φέρεται πάνω από ένα παιδί και οικογένεια οι/και φίλους σας. Ισχύουν οι εκπτωτικές πολιτικές μας όπως αναφέρονται στο https://www.lifetrail.gr/timokatalogos/

💰30€ ενήλικες (Όλο το Πρόγραμμα) - 20€ από 11 πμ και μετά.

💰20€ παιδιά (Όλο το Πρόγραμμα) - 15€ από 11 πμ και μετά.

🌸Λίγα λόγια για την Κατερίνα.

Η Κατερίνα Καραδημα είναι χορεύτρια, και δασκάλα χορού.

Έχει διδάξει μπαλέτο, ρυθμική, modern jazz, πιλατες, πρωτόγονη έκφραση, aqua dance και άλλα είδη χορού.

Έχει λάβει μέρος σε παραστάσεις χορού για το θέατρο και την τηλεόραση, σε δρώμενα χοροθέατρικά και εκδηλώσεις.

Έχει λάβει μέρος με χαρά στην Λαμπαδηδρομία 2004.

Όμως η μεγάλη της αγάπη είναι η φύση. Έτσι τα τελευταία χρόνια συνδυάζει τον χορό με την φύση, δημιουργώντας ένα μάθημα εκφραστικού χορού σε εξωτερικούς κυρίως χορού με σκοπό την εσωτερική αρμονία που προσφέρει η επαφή με τα στοιχεία της φύσης, με έναν δημιουργικό και βιωματικό τρόπο. Γιατί όλα ξεκινούν από την καρδιά και το κέντρο μας...

🌸Λίγα λόγια για την Στέλλα.

Από την παιδική της ηλικία ασχολείται ενεργά με τον αθλητισμό όπως ενόργανη, μπαλέτο και χορό.

Έχει πραγματοποιήσει τις σπουδές της στην Αγγλία όπου απέκτησε τα πτυχία: BA (Hons) Διοίκησης επιχειρήσεων και MBA. Παράλληλα, όμως, αναζητώντας το νόημα της ζωής της ξεκίνησε να συνεργάζεται με ΜΚΟ που προσφέρουν ανθρωπιστικό έργο, έμαθε να ασκείται στη γιόγκα και να συμμετέχει σε ομάδα προσωπικής ανάπτυξης.

Η αγάπη της για τον άνθρωπο και όχι μόνο, την έβαλε στο δρόμο της γιόγκα όπου ολοκλήρωσε με επιτυχία την εκπαίδευση της στην Νηπιακή/Παιδική Γιόγκα και Γιόγκα ενηλίκων πριν λίγα χρόνια και συνεχίζει ακόμη την ανώτερη εκπαίδευση.

Το να είναι δασκάλα γιόγκα εδώ και λίγα χρόνια έχει αλλάξει την ζωή της ριζικά όπως και το να είναι μαθήτρια ακόμα την εξελίσσει αέναα.

Έχει ιδρύσει το Life Trail στην Παιανία, όπου και διαμένει, κάνει σεμινάρια, διδάσκει τεχνικές ευεξίας, γιόγκα και έχει eshop με προϊόντα ευεξίας και ένδυσης.

🌸🌸🌸🌸🌸

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας στο 6932724212 ή στα social media. Ο αριθμός των συμμετεχόντων είναι μικρός και τηρείται σειρά προτεραιότητας.