Ποδηλατική βόλτα, yoga therapy & Εκπλήξεις στη Βραυρώνα!!

2023-09-24

ΚΥΡΙΑΚΉ, 24 ΣΕΠΤΕΜΒΡΊΟΥ 2023 ΣΤΙΣ 10 Π.Μ. – 1 Μ.Μ.

🌸 Σας προσκαλούμε στην πρώτη μας
φθινοπωρινή εκδήλωση την Κυριακή 24 Σεπτεμβρίου στη Βραυρώνα με κατάληξη στη θάλασσα της Χαμολιάς!

🌸Λίγα λόγια για την εκδήλωση.

Θα βρεθούμε στο Μαρκόπουλο για μια περιπέτεια όπου θα ποδηλατίσουμε με τα ηλεκτρικά μας ποδήλατα ανάμεσα στη φύση της Βαυβρώνιας γης όπου θα ανακαλύψουμε τους κρυμμένους θησαυρούς της . Θα συνδεθούμε με την φύση και θα αφυπνίσουμε όλες μας τις αισθήσεις μας, με ένα δημιουργικό και ευχάριστο τρόπο.

🌸Σε αυτήν την όμορφη συνάντηση θα περιηγηθούμε στη Βαυβρώνια γη της επαγγελίας, όπου θα δουλέψουμε με το σώμα και την αναπνοή μας με τα ποδήλατά μας. Θα κάνουμε αποθεραπεία με γιόγκα στην Παραλία της Χαμολιάς.

🌸 Θα αφεθούμε στον ρυθμό και την φύση για να γιορτάσουμε την νέα αρχή - με το φθινοπωρινό ηλιοστάσιο που μπαίνει στις 23 Σεπτεμβρίου 2023.
🌸 Μερικά από τα οφέλη που θα αποκομίσουμε είναι τα εξής:
Μέσα από την άσκηση με το ποδήλατο και τη γιόγκα, θα ενδυναμώσουμε και θα μακρύνουμε ολόκληρο το σώμα μας με έναν θαυμάσιο τρόπο.
Ευλυγισία, ισορροπία, δύναμή, αντοχή, ευεξία, ηρεμία, συγκέντρωση και πειθαρχία είναι μερικά από τα οφέλη της κίνησης στη ποδηλασία και γιόγκα.
🌸 Ελάτε λοιπόν να ποδηλατίσουμε, να ανακαλύψουμε, να κάνουμε γιόγκα και να γυμναστούμε με σύμμαχο την τη φύση και την εποχή του φθινόπωρου. Αν θέλετε μπορείτε να φέρετε και τα παιδιά σας μαζί από ηλικίες 10 + η/και ύψος 1.50 !!

🎁🎁🎁🎁 Έχουμε και εκπλήξεις για σας!
Πρόγραμμα εκδήλωσης:
10:00 πμ Βόλτα με ηλεκτρικά ποδήλατα
12:00 μμ Πρακτική Γιόγκα για θεραπεία
13:00 μμ Ακολουθούν εκπλήξεις για το μεσημέρι. Σας καλούμε να έρθετε μαζί μας!* Θα υπάρχουν διαλλείματα.


* * Οι παρακάτω τιμές είναι υπό συζήτηση εάν φέρεται πάνω από ένα παιδί και οικογένεια οι/και φίλους σας. Ισχύουν οι εκπτωτικές πολιτικές μας όπως αναφέρονται στο https://www.lifetrail.gr/timokatalogos/

* * Δείτε και τη πολιτική ακύρωσης.
💰💰💰 💰

Early bird  έως 18/9/23 55€

Late bird έως  19/9/23 - 28/9/23 70€


🌸 Λίγα λόγια για τον Βαγγέλη.

Σπούδασε στη σχολή Γεωπονίας του ΑΠΘ αλλά από πολύ νωρίς τον κέρδισε η ποδηλασία η φύση και οι υπαίθριες δραστηριότητες. Εξερευνώντας τις δυνατότητες σώματος και νου ασχολήθηκε με σπορ όπως η ποδηλασία βουνού, το slackline και η αναρρίχηση και παράλληλα με πιο εσωτερικές τέχνες όπως η γιόγκα, το ται τσι και το τσι κονγκ αλλά και με το χορό, το θέατρο και την μουσική.

Είναι πιστοποιημένος οδηγός ποδηλατικών εκδρομών (MIAS Level 1&2 MTB Guide) από το 2014 και έχει καθοδηγήσει πλήθος υπαίθριων δραστηριοτήτων σε διάφορα μέρη της Ελλάδας.
Έμπνευση για την εργασία του στον τομέα αυτό αποτελεί η δυνατότητα να βρίσκεται σε ένα περιβάλλον που συνδυάζει την ανθρώπινη επικοινωνία και τη μάθηση, την επαφή και την επανασύνδεση με τη φύση.

🌸 Λίγα λόγια για την Στέλλα.

Από την παιδική της ηλικία ασχολείται ενεργά με τον αθλητισμό όπως ενόργανη, μπαλέτο και χορό.Έχει πραγματοποιήσει τις σπουδές της στην Αγγλία όπου απέκτησε τα πτυχία: BA (Hons) Διοίκησης επιχειρήσεων και MBA. Παράλληλα, όμως, αναζητώντας το νόημα της ζωής της ξεκίνησε να συνεργάζεται με ΜΚΟ που προσφέρουν ανθρωπιστικό έργο, έμαθε να ασκείται στη γιόγκα και να συμμετέχει σε ομάδα προσωπικής ανάπτυξης.

Η αγάπη της για τον άνθρωπο και όχι μόνο, την έβαλε στο δρόμο της φύσης και της γιόγκα όπου ολοκλήρωσε με επιτυχία την εκπαίδευση της στην ορειβασία/αναρρίχιση και Νηπιακή/Παιδική Γιόγκα/Γιόγκα ενηλίκων πριν λίγα χρόνια και συνεχίζει ακόμη την ανώτερη εκπαίδευση όπου πήρε το 2022 την τρίτη της πιστοποίησή.
Το να είναι δασκάλα γιόγκα εδώ και λίγα χρόνια έχει αλλάξει την ζωή της ριζικά όπως και το να είναι μαθήτρια ακόμα την εξελίσσει αέναα.

Έχει ιδρύσει το Life Trail στην Παιανία, όπου και διαμένει, κάνει σεμινάρια, εκδηλώσεις στη φύση, διδάσκει τεχνικές ευεξίας, ευζωίας, γιόγκα, αυτοθεραπείας, και έχει eshop με προϊόντα ευεξίας και ένδυσης.Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας στο 6932724212 ή στα social media. Ο αριθμός των συμμετεχόντων είναι μικρός και τηρείται σειρά προτεραιότητας